آ

  • آخوندزاده بستی، افشین اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • آقا فرمانی، بیوک تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • آقا فرمانی، بیوک تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]

ا

  • ابراهیم زاده، شیرین بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • الهامی راد، امیرحسین بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • الهامی راد، امیرحسین فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • امام جمعه، زهرا استخراج روغن از دانه‌های کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • اهری زاد، سعید تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]

ج

  • جمشیدی، عبدالله اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • جناب، احسان استخراج روغن از دانه‌های کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

ح

  • حبیبی نجفی، محمدباقر بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • حدادخداپرست، محمدحسین تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • حدادخداپرست، محمدحسین تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • حسینی پرور، سید هاشم بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • حسینی پرور، سید هاشم کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • حصاری، جواد تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • حصاری، جواد تأثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • حقیقی، بهزاد تشخیص خامه‌های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب‌های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • حیدری، اکرم تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]

خ

  • خانزادی، سعید اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • خانی پور، الهام بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • خانی پور، الهام کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

د

  • داداش زاده، مجتبی بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • دیواندری، نسیم بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

ر

  • رضایی تیره شبانکاره، کرامت الله استخراج روغن از دانه‌های کانولا با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • رضایی عراقی، عزت الله تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • رضویلر، ودود اثر اسانس آویشن شیرازی، اسید استیک، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینیوم تایپ A در محیط براث BHI [دوره 2، شماره 2، 1385]

ز

  • زمردیان، علی اصغر بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]

س

  • سالاری، امیر تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]

ش

  • شاهدی، محمد بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • شکرانی، رضا بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • شهیدی یاساقی، سید احمد کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

ص

  • صادقی، علیرضا بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]

ف

  • فرحناکی، عسگر بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • فیضی، جواد تشخیص خامه‌های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب‌های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]

ق

  • قربانی، آزاده کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

ک

  • کدیور، مهدی بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • کرامت، جواد بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • کرامت، جواد کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

م

  • محمدی، علی اصغر فرمولاسیون نوشابه گازدار با استفاده از عرق بید مشک وارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن درطی نگهداری [دوره 2، شماره 1، 1385]

  • مصباحی، غلامرضا بررسی مقایسه‌ای تولید کشمش به وسیله خشک‌‌کن خورشیدی و سایر روش های خشک کردن [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • معتمدزادگان، علی کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • میلانی، الناز بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 2، شماره 1، 1385]

ن

  • نجفی، علی بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • نوری، لیلا بررسی امکان تولید نوشابه چای سبز سرد از برگ چای سبز [دوره 2، شماره 2، 1385]

  • نیازمند، اعظم بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]

ه

  • همتی کاخکی، عباس تشخیص خامه‌های رنگ شده به عنوان یکی از تقلب‌های زعفران توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1385]

ی

  • یگانه زاد، سمیرا بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران [دوره 2، شماره 1، 1385]